Wednesday, 9 April 2014

rockin' it

Hi people,
How are you?

I passed the hygienic test thingy today, it was awful but luckily over now! Tomorrow we'll have our spring concert with school and thought we're only gonna play the same songs we played in our own concert a month ago with our class, I'm really excited cause it's a lovely event and we're planning to eat sime pizza and dp stuff with our class while waiting for te concert to start. Hopefully everything will go well! 


Moi kaikki, mitä kuuluu?

Suoritin tänään hygieniapassitestin, seli oli aikas kauheeta mutta nyt onneksi ohi! Huomenna meillä on meidän koulun kevätkonsertti. Ootan sitä innolla sillä vaikka meidän luokka esittää vain samoja kappaleita joita meillä oli meidän luokan omassa konsertissa kuukausi sitten, kevätkonsertti on aina kiva tapahtuma ja olemme suunnitelleet yhteistä pizzan syöntiä ja muua kivaa koulun ja konsertin välille. Toivottavasti kaikki sujuu niin kuin pitää! Jos satut olemaan lähellä niin eikun vaan Riihikallion koululle klo 18! ;)

Jeans - Stradivarius, jacket Only, scarf Pieces, sunglasses - Stradivarius


Ihanaa viikkoa! 
Have a great week!

Love, Anna


No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments lovelies, they always make my day! Leave a link of your blog so I'll come and take a look! ❤️

Kiitos kommenteista ihanat, piristää aina kovasti päivää! Jos löytyy niin jätä toki oman blogisi osoite niin tulen käymään! ❤️