Sunday, 14 December 2014

Getting good while doing good

Better late than never!

But, yep, it would be better not to live by that all the time like I do.. Heh

I got an e-mail from Cutey some time ago, asking if I could help them with their campaign called 'Bags for breasts' as it sounds, it's a campaign for helping with breast cancer. Cutey donates 10% of all profits to Women Breast cancer Charity. My close relatives have had breast cancer and I know how common it is, so I really take this seriously, and I'm always happy to see that really many companys are helping with the case and was really happy to receive an e-mail from this company.

Cutey has really lovely bags and they're all made of good quality leather with girly details and lots of color choices. I personally love classic piees the most so I really liked this Florence bag, but I also fell in love with the heart one! Here are my two favorites, go see them all and find your own here !

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Joskus pitäisi kyllä ehkä osua myös vähän aikasempaan ajankohtaan.. Mutta siis, sain joku aika sitten sähköpostia Cutey:ltä, koskien heidän ' Bags for Breasts' kampanjaa ja josko voisin tehdä osani sitä varten. Kampanja on sitä miltä kuulostaa, eli rintasyövän ehkäisyn auttamiseen. Cutey lahjoittaa jokaisesta ostetusta laukun hinnasta 10% Women Breast Charity- järjestölle. Läheiset sukulaiseni ovat sairastaneet rintasyöpää ja tiedän kuinka yleinen se on, joten otan sitä koskevat asiat vakavasti ja olen aina tosi iloinen kun törmään yrityksiin yms jotka jollain tapaa auttaa. Ja olin toki tosi iloinen myös kun sain sähköpostia heiltä!

Cutey :llä on ihania laukkuja, jotka on kaikki tehty hyvä laatuisesta nahasta ja koristeltu tyttömäisin yksityiskohdin, ja laukuista on useita värivaihtoehtoja. Ite tykkään eniten klassisimmista laukuista joten tämä kamelin värinen Florence oli ihan mun makuun, mutta rakastuin myös Rome- pikkumustaan! Tässä mun kaksi lempparia, käy kattomassa muutkin laukut ja eti omat suosikkisi
täältä ! :)
Florence


Rome


This would be a perfect Christmas present for someone, because it has more receivers than just one. And Christmas is the time of thinking others!

Tällainen oisi täydellinen joululahja jollekkin siksi, että sillä on useampikin kuin yksi saaja. Ja joulu jos mikä aika vuodesta on muiden ajattelemisen aikaa!

Have a great weekend, the second last one before Christmaaas!
Ihanaa viikonloppua, toka vika ennen jouluaaa!

Love, Anna

FOLLOW WITH BLOGLOVIN

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments lovelies, they always make my day! Leave a link of your blog so I'll come and take a look! ❤️

Kiitos kommenteista ihanat, piristää aina kovasti päivää! Jos löytyy niin jätä toki oman blogisi osoite niin tulen käymään! ❤️