Sunday, 5 April 2015

meeting & greeting


Moi! As many of you might know, Marianna, Alexa and Linda organized and meet & greet event yesterday for their readers, and me and my sister went there! As I mentioned earlier, I was super excited! And even now afterwards I still am! It was such a great event and it was so great to meet these wonderful bloggers in person! They were all so sweet and I WAS SO EXCITED  to actually talk to them and everything! The event was held at a new restaurant in Helsinki, called the Cock. It was a wonderful place and they served really good food, I'm definitely going to go there again. There were about 60 people maybe, and everyone was really congenial and easy to talk to. The whole event was a really lovely experience, thank you girls one last time and hope to see you soon!

Heipähei! Niin kuin moni teistä ehkäpä o tietääkin, Marianna, Alexa ja Linda järkkäsivät lauantaina lukijatapaamisen! Minä ja siskoni mentiin sinne, hitsi kuin olin innoissani ja olen vieläkin! Tapahtuma pidettiin uudessa the Cock ravintolassa Helsingissä, se oli tosi ihana paikka ja ruoka oli tosi hyvää! Takuulla menossa sinne joku kerta uudestaan! Mutta varmaan sama sinänsä mikä paikka, oisin siltikin hyppinyt tuolillani! Kaikki kolme ovat idoleitani ja heidät kasvokkain näkeminen oli ihan hullua! He olivat toosi mukavia, ja samoin myös muut lukijat! Ihana kun on samanhenkistä porukkaa niin juttu kyllä luistaa! Oli niin outoa tavata tytöt ja oikeasti puhua heille! Oi ja vielä se kun Alexa tunnisti minut nimestä ja muisti että itsekkin bloggaan! Olin hiukan nolaantunut siitä että hän oikeasti kiinnittää huomiota kommentteihini mutta samaan aikaan takuulla super onnellinen! Kiitos vielä Alexa, Limda ja Marianna, toivottavasti nähdään ensitapaamisessa!


haha didn't leave any food to photograp, but even the dishes were lovely there!Have a lovely week!
Ihanaa viikonalkua ja loman loppua!

Love, Anna


8 comments:

 1. how cool, glad you had fun!

  danielle | avec danielle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yep indeed, I bet all of us there had! Thank you! :)

   Delete
 2. That looks like an amazing place! Looks like you had fun!

  Connie | Sponsored by Coffee | Bloglovin’

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is, I really recommend it! And we for sure did! :)

   Delete
 3. Looks like such a fun event, thanks for sharing!

  Lera's Affordable Fashion Blog

  ReplyDelete

Thanks for your comments lovelies, they always make my day! Leave a link of your blog so I'll come and take a look! ❤️

Kiitos kommenteista ihanat, piristää aina kovasti päivää! Jos löytyy niin jätä toki oman blogisi osoite niin tulen käymään! ❤️