Wednesday, 6 August 2014

Presenting: The Hunt

Howdy!

I have some really exciting news for all you clothingcrazy people! I was watching Troye Sivan's vlog (if you don't know him go check his youtube channel right now!!) and he mentioned this new app called The Hunt. It sounded fun so I downloaded it and now I'm totally addicted! 


Moikka!

Mulla on kivoja uutisia kaikille meille vaatehulluille! Katsoin Troye Sivanin vlogia (jos et vielä tiiä kuka hän on niin äkkiä youtubeen!) jossa hän mainitsi uuden sovelluksen nimeltä The Hunt. Se kuulosti kivalta joten latasin sen, ja nyt oon ihan koukussa!What's the idea?

The idea is that you can ask for help if you're looking for some specific item/style you can't find, want to know how to style for example a skirt of yours or want shopping suggestions. And as a return service you'll help others to find the items/styles they're looking for or list items to shop for them. So you can play stylist or personal shopper, a dream come true! 
 You can also follow someone else's hunt if you too want to find it but don't know where. And your favourite items you can gem so they'll be saved to your profile.

Mikä on The Huntin idea?

Idea on että voit kysyä apua jos etsit jotain tiettyä vaatetta/asustetta/laukkua/tyyliä, haluat stailaus neuvoja esimerkiksi kaapin pohjalla lojuvalle hameelle tai kaipaat ostoslistaa. Vastapalveluksena voit auttaa muita löytämään heidän etsimänsä tuotteet/tyylit ja valita heille vaatteita ostettavaksi. Eli saa leikkiä stylistia ja personal shopperia! Jes! 
 Voit myös seurata (follow) jonkun toisen metsästystä jos itsekkin haluat tietää mistä tuon unelman löytää. Ja lempparit voi merkata jalokiviksi (gem) niin ne tallentuvat omaan profiiliisi.How it works?

Download the app from appstore for free, sign in and start hunting!

Kuinka The Hunt toimii?

Lataa sovellus ilmaiseksi appstoresta, rekisteröidy ja aloita metsästys!

I love it since it's not overly popular yet and it was like our little secret, but I had to share it with you guys! Hopefully you'll like it as much as I do! You can find my profile by searching up @aduaa :)

Musta on ihanaa ettei The Hunt vielä ole liian suosittu  ja se oli ikäänkuin meidän käyttäjien oma pikku salaisuus, mutta oli ihan pakko jakaa se teidän kanssa! Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin minä! Oma profiilini löytyy hakemalla käyttäjän @aduaa :)

Have a lovely day!
Ihanaa päivää teille!

Love, Anna

4 comments:

 1. So nice !

  Kisses
  http://www.mademoisellemode.com/

  ReplyDelete
 2. this app sounds so interesting :) i'm definitely gonna download it,thanks for sharing

  ReplyDelete
 3. Loving it
  Jumpsuit: http://bit.ly/1y0Nbn9
  Shorts: http://bit.ly/1spzvSd
  Shoes: http://bit.ly/UYi9zs
  Sandy Sandhu

  ReplyDelete

Thanks for your comments lovelies, they always make my day! Leave a link of your blog so I'll come and take a look! ❤️

Kiitos kommenteista ihanat, piristää aina kovasti päivää! Jos löytyy niin jätä toki oman blogisi osoite niin tulen käymään! ❤️